søndag 25. desember 2011

Jul i stua.

Nå er det lenge siden jeg har blogget, har vært så opptatt i høst og plutselig var det jul... Men nå har roen senket seg og jeg håper og få blogget mere fremover, kanskje det skal være ett av mine nyttårsforsett.

I år bestemte jeg meg for og ha kaos i huset frem til lille julaften kveld, tenkte det kunne bli en fin opplevelse for minsteman og våkne julaften til ferdig pyntet hus, å det ble absolutt en positiv opplevelse.
Jeg bruker ikke så mye rød farve i hverdagen, men i jula må jeg ha rødt, engler, nisser og masse levende lys. Jula setter jeg stor pris på, da koser vi oss med familie og venner:)

I år har jeg plukket einer som jeg har satt i vase og sammens med noen amaryllis pyntet di fint opp gangen:


Jeg er MEGET nøye på hvordan juletreet skal se ut, i fjord ble min bedre halvdel lettere irritert når vi var på juletre jakt og det eneste som falt i smak for meg var toppen av en gedigen gran... Da ble det slutt på juletre leiting, vi bestemte oss for å kjøpe ett kunstig tre:) Mor ble endelig fornøyd.


Julestjerna lyser fint i vinduet og i det andre stuevinduet er det pyntet med røde lys, pynt og selvbakt pepperkake hjerte.
Hylla på veggen ved spisebordet er pyntet med nisser og lys å innerst i gangen står stornissen og ønsker alle velkommen:Et lite utvalg av min julepynta leilighet. Kjøper meg en ny nisse hvert år, så det har blitt noen nisser etterhvert, men jeg liker å ha masse nisser fremme i jula.
Fra ett tidligere innlegg på bloggen var jeg i gang med og hekle ett teppe for og ha under juletreet, men det prosjektet gikk i vasken da jeg heklet på meg senebetennelse i hånden.... Ja ja, ett slikt prosjekt skal jeg ikke hive meg over flere ganger.

I høst bestemte vi oss for og kjøpe nytt hus, vi trenger bedre plass.... For vel en mnd siden kjøpte vi hus og skal flytte inn medio februar. Gleder meg veldig til det og jeg er sikker på at vi kommer til og trives veldig godt der. Huset er flott å vi trenger ikke gjøre noe med det, men kjenner jeg meg selv rett så blir det vel litt maling her og der:)))

Da gjenstår det bare og ønske alle en fortsatt fin julehelg:)

Eva

1 kommentar:

  1. Flotte bilder Eva, masse julestemning. Synd vi ikke fikk tid å komme innom før jul, men vi tar det igjen.

    Gi B en stooor klem fra meg .

    SvarSlett