søndag 19. februar 2012

Endelig flyttet inn i nytt hus.

Da er heldigvis flyttesjauen over, og vi er kommet inn i huset vi har kjøpt. Vi flyttet fra en leilighet og til ett passe stort hus, jeg kan ikke begripe hvordan vi har hatt plass til alt vi hadde med på flyttelasset. Men men, man har vel som regel mer enn man aner:) Det beste med og flytte er alt man får kvittet seg med, det har gått mange lass til renovest di siste ukene:)

Vi er godt fornøyd med huset vi har kjøpt og begynt og fått ting på plass, jeg tenker at vi må bo oss litt inn i huset for og få alt som vi vil.
Vi overtok huset på onsdag og da gikk jeg igang med og male veggene på vaskerommet, det var grønne vegger og så ut som ett lite kott.... Det ble malt lyst og ble et stort og fint rom, har ikke fått tatt bilder av det enda, vi ha ting litt på plass der først:) I samme farten så malte jeg kjøkkenveggene som var blå, di ble også malt lys:


Det er fin størrelse på kjøkkenet, men fortsatt endel som gjenstår når det gjelder interiør, men det kommer seg etterhvert:

Stuen syns vi var fin så den har vi ikke gjort noe med. Vi har valgt og beholde den sorte skinnsofaen vi har hatt fra før, siden vi har en liten 4 gåring og en liten sofahund blir det fort skitt i den, praktisk med en sofa man kan vaske av og ikke trenger og være redd for:) Har ikke med bilder fra den delen av stua, der er det fortsatt kaos.... Men det kommer etterhvert. Resten av stuen ble som dette:
Vi er godt fornøyd med den, har enda god plass så jeg ser ikke bort i fra at det kommer en stol eller to til.... Men det får vi ta etterhvert:)
Før vi flyttet så kastet jeg meg over ett oljet eike skap vi hadde i stuen, dette malet jeg hvit og ble godt fornøyd med resultatet: 

Før:

Etter fem støk med maling ble det slik:

Jeg ble godt fornøyd med resultatet og det passet veldig fint sammens med resten av møblemangen:)

Vi har selvfølgelig flere rom i huset, det er to bad, fire soverom, loftstue, to ganger og en stor garderobe med inngang fra gang og vaskerom. Men siden vi er så nyinnflyttet er det fulstendig kaos på de fleste andre rom, så di får jeg legge ut bilder av etterhvert:) Kjenner jeg meg selv rett så kommer vel maligspannet frem mange ganger i løpet av di neste ukene. Som sagt, man må bo seg litt inn og da tenker jeg at det er mere jeg vil forandre på:)

Det var blitt så mørkt ute da jeg tok bildene så det var vanskelig å få fine bilder av hele huset, men inngangspartiet ser slik ut:


Nå er det sengtid her i huset, stup trøtt og sliten etter lange dager med flytting:) Fikk kommet meg i butikken i går og der sto disse fine rosene foran meg, klarte ikke og la være og syns faktisk at jeg fortjente di:


Ønsker alle en riktig god natt:)

Klem fra meg.

4 kommentarer:

 1. Så flott Eva !!!
  Glede mæ masse tell å komme på besøk i nyhuset.
  Kos dåkker masse og gratulere med innflyttinga.

  Hæls din bedre halvdel og lille B fra mæ.

  Stor klæm :-)

  SvarSlett
 2. Takk for det Barbro, dåkker e hjertelig velkommen på besøk:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Heya! I just wanted to ask if you ever have anyy problems with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended
  upp losing months of hard work due to no backup. Do you have any methods to prevent hackers?  Feel free to surf to mmy web-site top eleven hack download

  SvarSlett
 4. In the beginning you generally play whatever you like,
  later it's useful to communicate with your teammembers before the
  match begins so that you have a balanced setup and not 5 champions of the same kind.
  While this is definitely a nerf to Rengar's overall sustain, we wanted to maintain his ability to survive in a fight,
  so the scaling heal will remain a good choice when Rengar's low on health.
  That is a question that a lot of gamers have been debating since market analysis
  firm DFC Intelligence released what turned out to be a faulty report back in April which claimed Dota 2 actually had more players than League of Legends did.


  Here is my web blog - FIFA 15 Hack

  SvarSlett